5 sfaturi pentru îngrijirea mâinilor uscate

 

5 sfaturi pentru îngrijirea mâinilor uscate

 

Multe femei suferă de o piele a mâinilor puternic deshidratată. Fie că este vorba de îmbunătățirea rutinei de îngrijire a mâinilor sau de prevenirea unei erupții cutanate, iată cinci sfaturi pentru îngrijirea mâinilor uscate, cu produse pe care majoritatea femeilor le au în casă. Obține mâinile complet hidratate în cel mai scurt timp!

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este perfect pentru tratarea zonelor dificile, cum ar fi mâinile și picioarele. Unge mâinile și picioarele cu ulei de cocos, și înfășoară-le cu folie alimentară pentru a menține efectele benefice ale uleiului de cocos.

Făina de ovăz

Făina de ovăz are antioxidanți excelenți și este antiinflamator, făcând-0 perfectă pentru tratarea unei game largi de probleme ale pielii. Plină de vitamina E și acid ferulic, poate tratata chiar și cele mai uscate mâini. Acest tratament poate fi utilizat pentru întregul corp. Pur și simplu macini o ceașcă și jumătate de ovăz și o adaugi la o baie caldă (nu fierbinte). Relaxează-te timp de 15 minute și lasă-ți întregul corp să absoarbă aceste substanțe nutritive. Odată terminate cele 15 minute, ieși din baie și usucă-ți pielea.

Aloe Vera

Multe femei au o formă de cremă hidratantă cu Aloe Vera în casă, folosită în tratarea arsurilor și a unor afecțiuni ale pielii. Există numeroase beneficii ale plantei de Aloe Vera, cum ar fi accelerarea vitezei de vindecare a pielii și prevenirea creșterii bacteriilor dăunătoare pielii. Pune-ți un strat de cremă cu Aloe Vera pe pielea uscată și veți menține mâinile hidratate pe tot parcursul zilei.

Bea apă

Poate părea un sfat atât de simplu, dar apa potabilă poate ajuta la rezolvarea problemei mâinilor uscate. Pielea se poate deshidrata sever dacă nu ai suficient lichid în corp, deci este esențial să te asiguri că bei multă apă. Poți urmări cantitatea de apă pe care o bei zilnic, deoarece cantitatea minimă recomandată pentru un adult este de aproximativ doi litri pe zi.

Miere

Mierea este cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare și este un aliment obișnuit în majoritatea caselor. Ca antiinflamator și anti-oxidant, ajută pielea să producă celule noi, care sunt cruciale pentru tratarea mâinilor uscate. Sfat de utilizare: spală-ți mâinile și aplică miere, lăsând câteva minute înainte de a te clăti. Pielea mâinilor se va simți mult mai bine după.

Mâinile sunt adesea o zonă trecută cu vederea în regimul nostru de frumusețe, ceea ce face ca acestea să nu primească îngrijirea și atenția corespunzătoare pe care le merită. Cu aceste cinci sfaturi de îngrijire a mâinilor uscate, acestea vor fi vindecate și hidratate în cel mai scurt timp.