Venus Velocity

Cea mai avansată tehnologie pentru epilare definitivă cu laser diodă

Noul dispozitiv laser cu dioda folosit pentru îndepartarea parului. Deține standard de eficiența și siguranța “Gold” și ofera rentabilitate mare a invetiției. Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive, și ofera tratamente mai rapide, mai confortabile și sigure pentru toate tipurile de piele.

Experimenteză noul standard "Gold" pentru epilare definitivă cu laser

Venus Velocity™, cu eficacitatea dovedită a tehnologiei laser cu diode, asigură echilibrul optim între absorbția mare de energie a cromoforilor de melanină și penetrarea profundă în piele, făcându-l sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată.

Sistem Revoluționar De Răcire În Timp Real

  • Monitorizează temperatura aplicatorului de 1.000 de ori pe secundă
  • Menține temperatura în timpul sesiunii pentru a oferi un tratament confortabil și sigur.
  • Elimină timpului pierdut pentru răcire și aduce o productivitate mai mare pentru clinica dvs..
CERE O PROGRAMARE

Servicii

  • Epilare axila, Epilare areola, Epilare brate, Epilare antebrate, Epilare full body (axila,inghinal si interfesier,picioare lung)
  • Epilare inghinal, Epilare inghinal si interfesier, Epilare interfesier, Epilare fese, Epilare abdomen, Epilare linie abdomen
  • Epilare Barbie, Epilare mustata, Epilarea perciuni, Epilare pometi, Epilare fata integral, Epilare gat
  • Epilare spate, Epilare lombar, Epilare definitiva linie bikini, Epilare picioare lung, Epilare picioare scurt, Epilare gambe, Epilare degete

Sistem Versatil Cu Două Moduri De Operare

Modul „PULSE” livrează o energie mai mare în țesut cu o rată de repetare mai mică, rezultând o eficacitate clinică mai mare și mai puține sesiuni de tratament.

Modul „SLIDE” livrează un nivel ridicat al frecvenței de repetare a impulsurilor scurte, atingând o putere medie ridicată în timp ce operatorul trece aplicatorul ușor și continuu peste zona de tratament. Acesta asigură acoperirea întregului tratament, practic fără durere pentru pacient.

Rezultate clinice Epilare Laser

Înainte & După