CENTRU DE ESTETICĂ CORPORALĂ

Epilare Laser

Tratamentele de indepartare a parului continua sa aiba un grad popular de proceduri cosmetice non-chirurgicale, chiar printre bărbați. Doar in Statele Unite în 2015, au existat peste un milion de tratamente de îndepărtare a părului efectuate, ceea ce reprezintă o creștere cu 37% față de anul precedent, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica Estetica (ASAPS).

Tratamentele pe termen lung de îndepărtare a părului au devenit o soluție la care se poate apela, pentru pacienții care au obosit de a se baza pe ras, epilare cu ceară, smulgere, si folosire a cremelor depilatoare murdare. Începeti sa culegeti beneficiile acestei piețe în continuă creștere, prin dotarea clinicii cu un sistem de îndepărtare a părului rapid și eficient.

 

CERE O PROGRAMARE

Servicii

  • Epilare axila, Epilare areola, Epilare brate, Epilare antebrate, Epilare full body (axila,inghinal si interfesier,picioare lung)
  • Epilare inghinal, Epilare inghinal si interfesier, Epilare interfesier, Epilare fese, Epilare abdomen, Epilare linie abdomen
  • Epilare Barbie, Epilare mustata, Epilarea perciuni, Epilare pometi, Epilare fata integral, Epilare gat
  • Epilare spate, Epilare lombar, Epilare definitiva linie bikini, Epilare picioare lung, Epilare picioare scurt, Epilare gambe, Epilare degete

Experimenteză noul standard “Gold” pentru epilare definitivă cu laser.

Venus Velocity™, cu eficacitatea dovedită a tehnologiei laser cu diode, asigură echilibrul optim între absorbția mare de energie a cromoforilor de melanină și penetrarea profundă în piele, făcându-l sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată.

Noul dispozitiv laser cu dioda folosit pentru îndepartarea parului. Deține standard de eficiența și siguranța “Gold” și ofera rentabilitate mare a invetiției. Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive, și ofera tratamente mai rapide, mai confortabile și sigure pentru toate tipurile de piele.

Rezultate clinice

Dispozitivul poate fi personalizat cu un set de aplicatoare și să adăugăm mai multe în timp ce creștem nr. de sedințe pentru a maximiza tratamentele pe care le putem oferi.

Obținem rezultate optime în zonele sensibile, cum ar fi stomacul, cu tratamente de îndepărtare a părului cu diode Venus Velocity ™, cu un sistem de răcire în timp real pentru a asigura confortul pacientului, conformitatea și satisfacția.

Rezultate clinice

Înainte & După

Oferte Speciale

shape

Epilare Brațe

4 ședințe 540 lei

Epilare Picioare Scurt

4 ședințe 1080 lei

Epilare Inghinală

4 ședințe 882 Lei